Sony Xperia Fórum

Teljes verzió: Figyelem! Fontos információ a fórummal kapcsolatban
Jelenleg könnyített verzióban tekinted meg a fórumot. Megtekintés teljes verzióban teljes formázással és grafikai elemekkel.
Oldalak: 1 2 3 4 5 6
Kedves fórumozók!

Sajnálatos dolog történt. A fórummotort szerettem volna frissíteni, illetve a fórummal kapcsolatos néhány problémát megoldani, de figyelmetlenségből egy rossz helyre való kattintással a fórum adatbázisát felülírtam egy tiszta MyBB adatbázissal. Ez azt eredményezte, hogy a 2004 február 7-i indulás óta regisztrált összes felhasználó, összes létrehozott téma, szavazás, hozzászólás, rang törlődött a fórumból. Sad

Én valamiért abban a hitben voltam, hogy a szolgáltatónk automatikusan készít mentést hetente az adatbázisról, de mint most megtudtam sajnos csak az esetben készül mentés, ha erre külön előfizettünk volna, ami nem történt meg. Így nincs mentésem az adatbázisról, úgy tűnik elölről kell kezdeni mindent. Mindenkinek újra kell regisztrálnia, újra létre kell hozni a fórumokat.
Természetesen nem adtam fel a reményt, folyamatosan keresek egy akár régebbi mentést, mert egy időben én magam is rendszeresen készítettem mentéseket, ugyanakkor nincs rá garancia, hogy meglesz, és akár egy régebbi állapotra vissza tudjuk állítani a fórumot.

Rettenetesen bánt a dolog, nagyon restellem az egészet, ilyen egyszerűen nem történhetett volna meg, és ez teljes mértékben az én hibám, az én felelősségem. 12 év hozzászólásai lettek oda, Magyarország legnagyobb Xperia fórumából egy kattintásra a legkisebb lett. Elmondhatatlanul sajnálom, és élnézést kérek mindenkitől!
Ugyanakkor a bánkódás és a bosszankodás nem old meg semmit, az nem fogja visszahozni a hozzászólásokat és a felhasználókat. Nincs más megoldás, mint egy új fórumot építeni az alapoktól. Ebben kérem a segítségeteket, ha látjátok értelmét.

Sajnos az utóbbi években nem tudtam aktívan részt venni a fórum életében, így titeket kérdezlek.
  1. Látjátok-e értelmét újraindítani a fórumot, tudunk-e hiánypótlók lenni?
  2. Milyen formában tudnátok elképzelni a fórumot? Arra gondolok, hogy maradjon ez a MyBB motor, ami eddig volt, és aldomain alatt menjen, ahogy eddig (forum.sonymobil.hu), vagy legyen inkább egybe integrálva a fórum a főoldallal. Az utóbbi nagyjából így nézne ki: http://sonymobil.hu/forums/
  3. Ha már új lappal indulunk, akkor érdemes lehet egy új fórum struktúrát kialakítani? Ha igen, akkor arra is várok javaslatokat.
Ezeket kérem, hogy beszéljük át, és és akkor el tudjuk kezdeni a fórum újraépítését, ha van rá igény.
Ez nem egy jó hír. Sad

ha lehet akkor mind a kettő megoldás, de nem tudom ez miben számít?
de szerintem az új kényelmesebb.
Nos ez nem jó hír,de ne csüggedj emberek vagyunk történhetnek balesetek,én is jártam így nem egyszer sajnos Sad
én is támogatnám amit Lasy ír.
sajnos megesik az ilyen sajnálom!
Én személy szerint már megszoktam a régit, de a második tényleg kényemesebb. Majd megszokjuk.. Smile
Sajnálattal hallom.
Szerintem az aldomain-es megoldás maradhat, akik mondjuk csak egyszer egyszer néztek fel ide lehet hogy könnyebben visszatalálnának ha ugyanaz a cím
En szeretnem, ha ujra inditanank a forumot! En is segitenek mindent visszafele hozni, ha ugy van, akkor a segitsegetekre allok. Sajnos tortennek ilyen dolgok, sajnalom. Hozzunk ossze egy teljes uj, friss leirasokkal teli forumot. Hajra sracok!
Legyen újra egy remek Sony fórum! Smile
Több leírással egy jobbat tudnánk alkotni.
Meg mindennapi friss hirekkel is sokat tudnank segiteni az embereknek!Smile
Bence pontosan milyen hírekre gondolsz?

megindultak az Android 6.0-s frissítések??
na ez nem hír, mert kamu.
mindenhol csak a 200-as a legfrissebb.
Én mindenképp örülnék, ha újra lenne indítva a fórum. Nagyon szerettem/szeretek ide feljárni, olvasgatni, segíteni, valamint én is sok segítséget kaptam itt. Smile
Ha egybe van a főoldal és a fórum szerintem kényelmesebb és talán átláthatóbb, de a régebbi megoldás is tetszik.
Oldalak: 1 2 3 4 5 6