A téma értékelése:
  • 2 szavazat - átlag 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Xperia Z5 / Z5 Dual
Na ja,akkor kb ez volt az utolsó szoftverfrissítés,talán annyiból ez jó lessz hogy kidobják az összes régióban.
Válaszol
Végre kiadták ce1-re.
Válaszol
Arra lennék kiváncsi,hogy az Xperia Z5 Premium Dual-om on miért nem lehet bekapcsolni a VoLTE módot a 4G-nél,innen is látszik hogy nem ártana még a Sonytól a gyári frissítés,hiszen a Snapdragon 810 támogatja a VoLte-t,csak úgy látszik,a Sony kihagyta ezt a kapcsolót a legfrisebb rendszerből is.Vagy én tévedek?
Válaszol
A VoLTE globális szinten csak és kizárólag egyes Iphone, és Samsung készülékeken érhető el jelenleg. Tehát még az Xperia XZ1 telefonon sem. Továbbá szolgáltatói oldalon úgy tudom, hogy csak a Telekom hálózatán belül, két VoLTE képes készülék között.
Válaszol
Én Telekomos vagyok
Válaszol
A Telekomnál azt írják, hogy nem elég a VoLTE képes készülék, azt a szolgáltatónak külön aktiválnia kell, amiről SMS-t küldenek ha megtörtént. Az persze jó kérdés, hogy mi alapján történik az aktiválás, illetve hajlandók-e az ügyfél kérésére is aktiválni. Egy próbát talán megér...
Válaszol
A Z5 sorozatban nincs benne a VoLTE, de még az Xperia XZ Premiumban sem tudok róla. Úgy tudom, hogy jelenleg csak egyes Samsung, és Iphone készülékek szoftvere tudja. Azt pedig, hogy a Telekom kinél, és mikor aktiválja... Úgy tudom, hogy jelenleg 200 ezer előfizetőnél van bekapcsolva. Talán onnan lehet ellenőrizni, hogy amikor telefonálsz, nem megy vissza a hálózat a telefonodon 3G-re, hanem marad 4G-n.
Válaszol


Fórumra ugrás:


Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 3 Vendég