A téma értékelése:
  • 2 szavazat - átlag 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Xperia Z5 / Z5 Dual
Köszi, sikerült. Nordicra frissítettem, mert közben az is megjelent, és az már az újabb, 378-as. Ebből egyenesen következik - amekkora balfácántyúk vagyok - hogy holnap megjelenik az európai is. Big Grin
Válaszol
Nem jelent meg.
Egyébként meg nem értem a jelenlegi helyzetet. Máskor 1 hónap alatt le van tudva egy frissítés, most meg csak úgy ímmel-ámmal jönnek az új verziók. A többes szám nem véletlen, mert van ahol a 376-os, van ahol a 378-as verziót adják ki. Most komolyan, mi ez a káosz?
Válaszol
Találtam egy hibát. Lehet hogy másnál nem jön elő, de a bluetooth néhány használat után befagy, nem képes kapcsolódni semmihez. Párosítani sem lehet másik eszközzel. Újraindítás után viszont működik rendesen, aztán pár alkalom után megint lehal. Nem túl gyakran használom, többnyire az autó beépített kihangosítójával, ott viszont szükség lenne rá, emiatt 2-3 naponta újra kell indítanom.
Válaszol
Én eleve 2-3 naponta indítom újra mindig a készüléket. a sok szemetet nem törli, csak látszólag. mint egy számítógép, ha az is megy folyamatosan, akkor belassul...
Válaszol
Van benne igazság, bár sokan (tévesen) szemétnek tartják a gyorsítótárazott adatokat is. Megszámolni sem lehet, hány memória "optimalizáló" app van már, pedig a memória törlésével épp a készülék lassulását érik el.

A gyakoribb újraindítás sem oldja meg igazán a helyzetet, így is belefutok abba, hogy épp akkor nem bír csatlakozni, amikor kéne.
Válaszol
nekem automata a kocsiban, és a kamerával. igaz a kamera wifis. Smile
Válaszol
Nekem is automatikusan szokott csatlakozni, a gyújtás ráadásakor a kihangosító kezdi keresni a legutóbb csatlakozó eszközt. Ez általában jól működik, aztán egyszer csak valami történik, és a mobil nem tud csatlakozni. Akkor sem, ha a mobilon indítom a csatlakozást. De nem csak ehhez, semmi máshoz nem kapcsolódik. Látja az elérhető eszközöket, pl. tudok kezdeményezni róla párosítást, de az már sikertelen. Olyan, mintha nem tudna adatot küldeni. Ebből a zombi állapotból csak az újraindítás hozza ki, akkor megint frankón működik, amíg meg nem gondolja magát. A wifivel nekem sincs gond, és a hangerővel sem, amire sokan panaszkodnak.
Válaszol
Hmmm, érdekes és idegesítő lehet.
Válaszol
(2017-03-02, 23:10)kayla Írta: Köszi, sikerült. Nordicra frissítettem, mert közben az is megjelent, és az már az újabb, 378-as. Ebből egyenesen következik - amekkora balfácántyúk vagyok - hogy holnap megjelenik az európai is. Big Grin

Nekm a T-Mobile HU 378-as van fent.
Érdekes dolgokat csinált már nálam is a z5 ezzel a rommal.
Az egyik az volt hogy bedugtam 15%-nál a töltőt,be volt kapcsolva a stamina üzemmód,azon belül is az akku üzemidő növelő és tellyesítménycsökkentő beállítással.Rádugom a töltőt,és nem vette a töltést a telefon.Először azt hittem,az adatkábellel vagy a töltővel van baj.Hirtelen nem tudtam mire vélni hogy nem veszi a töltést,soha nem csinált még ilyet.Kikapcsoltam az egész stamina módot,majd töltőre dugtam újra és úgy már vette a töltést rendesen.
Ebből látszik hogy ez is egy hiba ebben a romban.Nem értem mit vacakolnak vele,jöhetne már a 7.1.1-es nugat,abban már nincsen fele ennyi bug sem,elsősorban a bluetooth és egyéb hibákra gondolok(A stamina,töltést nem veszi, az a Sony hibája)
Egyébként nagyon tetszik ez a Nugat rom,ezeket az apróságokat leszámítva szuper!
Válaszol
7.1.1-ről még nem érdemes álmodozni. Ígérték hogy ők lesznek az elsők a Google után akik kiadják, de híre hamva sincs. Meg ugye határidő sem.
Válaszol


Fórumra ugrás:


Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 1 Vendég