A téma értékelése:
  • 2 szavazat - átlag 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Xperia Z5 / Z5 Dual
Sziasztok!Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!Sony xperia z5 kapcsolatosan szeretnék kérdezni benneteket!Nem tudom hogy csak nekem nem működik a képernyő tükrözés (E 6653) ról beszélek!Viszont,van egy sima sony xperia z (C 6603) telóm,azon tökéletesen működik,ugyanazon a tévén a képernyő tükrözés!Kérdésem az lenne,széria hiba,szoftver hiba,vagy valami más lehet a probléma?A válaszokat várom,előre is köszönöm.Üdv Tóth Zoltán.
Válaszol
Nekem működik Panasonic ex600-as tv-vel.
Válaszol
Korábbi szoftver verzióknál volt egy adaptív töltés nevű dolog, vagy valami hasonló, ami volt annyira intelligens, hogy éjszakára a töltőn lehetett hagyni a mobilt, de az akku kímélése miatt a töltés megállt 80-90% körül, és csak reggelre töltötte fel teljesen. Figyelte az ébresztőt meg a használati szokásokat. Na, most ez nincs, én legalábbis nem találom. Az új szoftverből ezt kihagyták volna?
Válaszol
kayla : Ott van az,: beállítások/a telefonról/állapot/töltésoptimalizálás
Válaszol
Szerintem az adaptív töltés csak az XZ-ben jelentkezett először.

Szerk.: Ezt találtam:https://support.sonymobile.com/hu/xperiaxz/dm/battery/
Válaszol
Bizony! A Z5 soha nem kapta meg az adaptív töltés funkciót. Alternatív módon telepíteni lehetett az apk-t, de attól még nem működött. A töltés optimalizálás csak a töltés feszültség optimalizálását jelenti. Tehát 90% felett már csak csepptöltés van.
Válaszol
Ezek szerint lehet hogy rosszul, mégis határozottan emlékszem, hogy egy frissítés után olyat írt ki, hogy néhány napig kevesebb lehet az akku töltése, amíg a szoftver "megtanulja" mikorra kell feltölteni, illetve olyanra is, hogy éjszaka megállt a töltés 90%-nál. Lehet hogy csak nagy volt a hype, és képzelődöm? Sad

@olilaci: Köszi, valószínűleg ezzel keverem: "az akkumulátor élettartamának meghosszabbítását szolgálja sok Xperia készülékben egy Akkumulátorkezelő nevű beépített funkció. A funkció automatikusan felismeri a töltési szokásokat, és szabályozza a töltés sebességét, hogy az akkumulátor éppen a töltő leválasztása előtt érje el a 100%-os töltöttséget"
Válaszol
Újabb furcsa dolgot vettem észre, és nem értem az okát. A mobilt a számítógéphez (win7) csatlakoztatva, egyes fájlok a számítógépen üres mappaként jelennek meg. Így viselkedik az összes ".nomedia" fájl, de pdf fájlok esetén is előfordult már. A média fájlok szerencsére normálisan jelennek meg. A mobilon nézve a fájlkezelővel persze mindegyik normális fájl, nem mappa. Ez mitől lehet? Droid hiba? Windows hiba?
Válaszol
Ez Xperia Companion-nál így van.
Válaszol
Companion-t nem használom, és régebbi firmware-ek esetén nem így működött.

Csináltam néhány mentést Heliummal, amiket átmásoltam pc-re. Az .ab fájlok is üres mappakét jöttek át, tiszta hülyeség. Egyelőre nem tudok jobb megoldást, mikro-usb csatlakozós flash meghajtóra mentek, onnan pc-re.
Válaszol


Fórumra ugrás:


Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 1 Vendég