A téma értékelése:
 • 0 szavazat - átlag 0
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Hivatalos frissítés Xperia Companion programmal
#1
Igen ez egy új program, és elég egyszerű használni is. 

program letöltése

Mint látható a program tartalmaz magyar nyelvet, és mindent ki fog írni, hogy mit is kell csinálni.

[Kép: Clipboard02_www.kepfeltoltes.hu_.jpg]

Z3 készüléknél ugyan ezen programmal már az Android N (7.0) hivatalos szoftvert is fel lehet tenni. ha az nem tetszik akkor vissza lehet állítani az eredetit ugyan így.
 • Hold down the ALT key on your computer and click on Software repair on the home screen, then follow the guide.

 • You’ll be asked to disconnect and turn off your device, then to reconnect whilst holding down the volume down key to start the software flashing.

 • You can return to factory settings at any time by connecting back to Xperia Companion and following the Software repair
 • Indítsuk el a programot
 • Nyomjuk le az ALT gombot tartsuk nyomva, és kattintsunk a Szoftver kijavítása ikonra.
 • Amikor kéri a progi akkor húzzuk le a gépről, és csatlakoztassuk a már megszokott módon hang. (kapcsoljuk ki a készüléket, és a hangerő le nyomva tartása mellett dugjuk rá az adatkábelt)
 • Amennyiben vissza szeretnénk állítani a régebbi szoftvert mert nem tetszik a 7.0 akkor csak simán csináljuk meg a szoftverjavítást. ALT gomb nélkül.
Válaszol
#2
Én már teszteltem ezt a programot. Mivel viszont én napi szinten szinkronizálom a számitógépes Outlook naptáramat a telefonommal (felhőn keresztül), ez még nincs ebben a programban. Így továbbra is a PC Companiont használom.

A másik, amit leírtál, hogy a fejlesztői mód, azaz az N elérhető. Érdekes dolog, mert pont a Z3 esetében akadozik a 6.0.1-es firmware elindulása. Több mint két hete áll a régiók bővülése. Illetve nem egészen, mert az izraeli, és két europai Telenor régió is felkerült.De csak ennyi a bővülés.
Válaszol
#3
Pedig arra elérhető.
https://developer.sony.com/develop/smart...r-preview/
Válaszol
#4
(2016-04-24, 14:31)Lasy Írta: Pedig arra elérhető.
https://developer.sony.com/develop/smart...r-preview/

Igen, erre írtam, hogy az N első verziója elérhető, de mivel ez egy kezdetleges verzió, így a működése sem garantált, viszont az M végleges verziója még csak néhány régióban érhető el. Tehát a 23.5.A.0.570 ebben a pillanatban a D6603-as verziójú Z3-ra csak 8 régióban. Én például egy bizonytalan, a fejlesztés kezdeti stádiumában levő N-et nem merek letölteni. Előbb legyen egy stabil M. De megnyugtató, hogy ha a Sony a Z3-ra optimalizálta az N első változatát, az azt jelenti, hogy egyszer a végleges változat is elérhető lesz rá.
Válaszol
#5
Pontosan, de itt a fejlesztői mód a lényeg, mert ezen elven hamarosan a többire is lehet N
És ez azért kíváncsiságra hajt.
Válaszol
#6
Ez sem latja a hivatalos frissiteseket, ha nyitt a bl?
Válaszol
#7
Ez jó kérdés, ugyanis nincsen nálam nyitott BL-es készülék.
Válaszol
#8
Sziasztok. Van egy SE live walkman telefonom. Frissíteni akarom, de nem látja a gép. Rádugom és semmi reakció, se a gép, se a telefonon. Usb hibakeresés bekacsolva, kábel jó, töltés megy. Mi lehet a gond?
Válaszol
#9
(2016-05-02, 12:57)zorzy Írta: Sziasztok. Van egy SE live walkman telefonom. Frissíteni akarom, de nem látja a gép. Rádugom és semmi reakció, se a gép, se a telefonon. Usb hibakeresés bekacsolva, kábel jó, töltés megy. Mi lehet a gond?

A PC Companionnal próbáltad már? Az Xperia Companion nem minden telefonnal, főleg régebbiek már nem kompatibilis. A PC Companion igen.
Válaszol
#10
Odáig nem jutok. A számítógép, nem látja. Semmit nem csinál ha rádugom. A telefon se, csak elkezd tölteni.
Válaszol


Fórumra ugrás:


Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 1 Vendég